• darkblurbg

Една година "Майсторски клас"

Автор Красимир Цветанов

На празнична тренировка, на 06.01.2010 г., отбелязахме една година от създаването на "Майсторския клас" към Ошинкан доджо!

Създаден в началото на 2009 г. с идеята да отговори на повишените изисквания към тренировките.

С решение на Управителния съвет на сдружението, за да повиши качеството на тренировъчния процес, малка група от трениращи започна интензивни тренировки и бурни дискусии по всички въпроси,  които възникваха в процеса на тренировките.

Днес, една година по-късно, можем с гордост да кажем, че първите стъпки са направени и успехите са налице. Факт са подготовката и провеждането на международния семинар "Копривщица 2009", провеждането на демонстрации от "Демонстрационния отбор", специализираните тренировки с оръжия за начинаещи и напреднали. Какво ни предстои?

Подготовката на програми за работа в детските групи на сдружението, подготовката и провеждането на изпити за майсторски степени "дан", създаване на програми за тренировки в специализираните групи за работа с оръжие, както и подобряване на тренировъчния процес в групите по айкидо. Това са само малка част от предизвикателствата, над които работим.

На празничната тренировка имаше и торта и свещичка, която отразяваше началото на майсторския клас. За всеки от участниците имаше парче торта с името му, но понеже ние сме отворени към всички вас, имаше и свободни "парченца" торта, за тези от вас, които ще се присъединят към нас!

Не спирайте да тренирате и да мечтаете! Ние следим вашето развитие и много скоро най-добрите от вас ще се присъединят към нас. С радост ще споделяме всичко научено и заедно ще вървим по пътя на хармонията!